pattern patroon3

Washroom services

Service dienstverlening

(Dames)hygiëne containers:

In de meest gevallen bieden we het 'Bag in Box'-principe aan. Hierbij wordt de (damesverband-)container voorzien van een zak. In de zak of in de container plaatsen we geurcomponenten om geurverspreiding te voorkomen.

Door deze methode aan te bieden voorkomen we onnodige vervoersbewegingen die nodig zouden zijn om volle en lege bakken te transporteren. We nemen alleen de afvalzak mee. Bovendien heb je op deze manier ook geen reservebakken nodig op locatie.

Op basis van behoefte wordt een servicekalender afgesproken waarbij we standaard uitgaan van een 2-wekelijkse of 4-wekelijkse lediging.

Deze service kan alleen ingevuld worden voor de 23 liter hygiëneboxen.

Luchtverfrissers:

Elke 8 weken wordt de BlackSatino luchtverfrisser vervangen. Daarbij zorgen we voor variatie in de geuren om zo de zintuigen te blijven prikkelen en een maximale geurbeleving te realiseren voor bezoekers.

De Cradle to Cradle Certified® Silver luchtverfrissers SparQ en Qlash zijn verrassende én duurzame geuren, die speciaal op elkaar zijn afgestemd om in de toiletruimte een frisse geur te verspreiden.

BlackSatino luchtverfrissers werken vrij van batterijen en elektronica.

Montage en demontage:

Bij de overstap op BlackSatino kun je onze montageservice inschakelen om de dispensers te laten bevestigen. In een bestaande situatie kunnen wij ook de demontage uitvoeren. Deze gebruikte dispensers verzamelen we dan op een afgesproken locatie in het pand en worden indien gewenst teruggeleverd aan de vorige leverancier of ingezet voor recycling.

Bij montage maken we bij voorkeur gebruik van de bestaande boorgaten en overleggen we indien er geboord moet worden. De bestaande gaten die niet gebruikt worden werken we netjes af.

Indien er onverhoopt sprake is van een niet-werkende dispenser zullen we deze repareren of vervangen.

Voorraadbeheer:

We begrijpen dat niet elke organisatie ruimte heeft om een hoge voorraad te nemen van toiletpapier, handdoekjes, zeep, etc., maar dat je dat idealiter wel hebt zodat je altijd voldoende voorraad hebt en nooit misgrijpt.

Door per organisatie te bekijken wat er qua ruimte wel mogelijk is, vinden we altijd wel een oplossing voor iedere specifieke situatie. Voor sommige projecten zal dit een standaard hogere leverfrequentie betekenen, waar bij andere projecten flexibel wordt bijgeleverd indien specifieke omstandigheden dit vragen.

Toiletborstelgarnituur:

Het BlackSatino toiletborstelgarnituur is geschikt voor het reguliere gebruik door toiletbezoekers.

In deze service vervangen we de borstelkop standaard elke 12 maanden. Specifieke intervallen hierin zijn bespreekbaar.

Service en levering van/op schoonloopmatten:

Bij de service op schoonloopmatten zijn er verschillende opties mogelijk op basis van de wensen van jouw organisatie. Denk dan bijvoorbeeld aan de grootte van de mat, het gebruik van de mat (binnen of buiten), maar ook hoe vaak je deze wilt laten wisselen. Dit is altijd maatwerk. We denken graag mee hoe we dit zo optimaal mogelijk kunnen inrichten.

Service artikelen

Bekijk hier de artikelen in het BlackSatino concept, waar je ook service dienstverlening voor kunt aanvragen.

Dennis Heus
International Project Support | Customer Orientation