pattern patroon2

Circulaire hygiënedispensers

BlackSatino hygiënedispensers combineren stijlvol design met eenvoudig onderhoud en optimale hygiëne. Bovendien kies je met BlackSatino dispensers ook voor de top in duurzaamheid.

Circulaire dispensers

Voor de productie van BlackSatino dispensers worden stromen gerecycled kunststof granulaat gebruikt als grondstof. Zo zorgen we ervoor dat we waardevolle grondstoffen borgen en in een technologische kringloop blijven hergebruiken voor mooie, duurzame producten met toegevoegde waarde.

Ter illustratie: de hygiënedispensers in jouw organisatie kunnen na hun levensduur als grondstof worden ingezameld. WEPA Professional draagt zorg voor verantwoorde recycling door jouw oude dispensers te demonteren, separaat af te voeren en in te leveren bij een gespecialiseerd depot. In dit depot wordt het ABS kunststof vermalen tot een kunststof granulaat, dat wordt ingezet als grondstof voor nieuwe producten.

Witte washroom schuin close up hapadispenser-crop
Dubbelekringloop
BlackSatino hand towel dispenser - 332770

Witte dispensers van recycled kunststof

Met de introductie van de BlackSatino witte dispenserrange laten we zien dat we op een reis zijn van duurzame groei. Tien jaar geleden was het nog niet mogelijk om met reststromen van kunststof een mooie, egaalwitte kwaliteit grondstof te genereren voor de productie van hygiënedispensers. Nu kan dat wel!

De hygiënedispensers van BlackSatino in recycled wit worden volgens dezelfde productiemethodes geproduceerd als de zwarte varianten op basis van het Cradle to Cradle Certified® principe en CO2-neutraal.

Lees meer in de introductieflyer:

BlackSatino dispensers en (hygiëne)bakken in wit

Ontdek hier de witte lijn.

Laatste blogs

whitepaper

Realiseer een optimaal circulair inkoopproces

Realiseer een optimaal circulair inkoopproces

Hoe zet je een circulair inkoopproces op? Deze gids geeft inkopers meer inzicht in circulariteit en helpt de beste circulaire oplossingen te vinden voor hun organisatie.