Downloads

Ben je gericht op zoek naar informatie over circulariteit, wil je je oriënteren op circulaire inkoop of wil je meer weten over de producten van BlackSatino?

Op deze pagina vind je alle relevante downloads in één overzicht.

Whitepapers

De Volksbank: van koffiebeker naar hygiënepapier
Effectief bedrijfsafval terugdringen middels een lokale kringloop Download de case study – en ontdek hoe de Volksbank bijdraagt aan de circulaire economie.
Download Case study
Van circulaire ambitie naar facilitair beleid
Facility managers hebben een belangrijke rol in het sluiten van kringlopen en het realiseren van de circulaire ambities van een organisatie. Maar hoe zorg jij ervoor dat het facilitaire beleid daadwerkelijk bijdraagt aan de circulaire ambities? Download het whitepaper en breng de circulaire ambitie van jouw organisatie naar de praktijk.
Download
Realiseer een optimaal circulair inkoopproces
Circulariteit is een trending topic. Bedrijven zijn zich steeds meer bewust van de impact die zij hebben op de wereld. Maar hoe koop je circulair in? Deze gids geeft inkopers meer inzicht in circulariteit en helpt de beste circulaire oplossingen te vinden. Download de gids.
Download de guide
Aan de slag met circulariteit binnen facility management
Wij brachten eindgebruikers, ketenpartners en circulaire experts samen tijdens een kennissessie over circulariteit binnen facility management. Download het whitepaper en ontdek hoe jij als facility manager een bijdrage kan leveren aan de circulaire ambities van jouw organisatie.
Download whitepaper
1 2

Ontvang BlackSatino nieuws rechtstreeks in je mailbox!