Tennet - "Een concept dat past in onze duurzaamheidsgedachte"

Elektriciteitstransporteur TenneT maakte bij de verhuizing naar het nieuwe hoofdkantoor in Arnhem een statement op het gebied van
duurzaamheid. De bouw, het interieur en ook de toiletinrichting moesten voldoen aan de nieuwe duurzame standaard gecombineerd met design.
Tennet2

hoe 3 pijlers samenkomen

BlackSatino was voor TenneT, een semioverheidsbedrijf met ruim 1.200 medewerkers de perfecte oplossing, zegt Koen Franken, contractmanager afdeling Facility Management.

“Naast kwaliteit en duurzaamheid als criteria, was ook de prijs een doorslaggevend aspect.
Het is ons wat waard dat we door de keuze voor BlackSatino een uitgesproken keuze maken voor duurzaamheid. Zonder daarvoor af te wijken van ons budget.

duurzame bedrijfsvoering

De verhuizing naar het nieuw pand was het ideale moment om nieuwe eisen te stellen aan een duurzame bedrijfsvoering. En dat zie je terug in het gebouw; zo maken we onder andere gebruik van een warmte-koudeopslag en zijn er in de nieuwbouw veel duurzame materialen gebruikt. Het is logisch dat we deze lijn in de
toiletinrichting hebben doorgetrokken met
het Cradle to Cradle toilethygiëneconcept van BlackSatino.

De implementatie is uitstekend verlopen. In specifieke communicatiemomenten vertellen we medewerkers en klanten over de duurzame stappen die we hebben gezet en welk effect dit heeft op onze bedrijfsdoelstellingen.”

Lees ook het blog:

beste match

Ological toilethygiëne adviseerde BlackSatino in de aanbesteding,
omdat de milieuprestaties en keurmerken gecombineerd met de stijlvolle dispenserlijn qua uitstraling de beste match waren met onze voorwaarden en eisen.

Brian3
Brian Jansen
Account Manager | Sustainability | Circular toilethygiene