TenneT - "Een concept dat perfect past in onze duurzaamheidsgedachte"

Elektriciteitstransporteur TenneT maakte bij de verhuizing naar het nieuwe hoofdkantoor in Arnhem een statement op het gebied van duurzaamheid. De bouw, het interieur en ook de toiletinrichting moesten voldoen aan de nieuwe duurzame standaard gecombineerd met design.
Tennet interieur klein

DE perfecte oplossing

BlackSatino was voor TenneT, een semioverheidsbedrijf met ruim 1.200 medewerkers de perfecte oplossing, zegt Koen Franken, contractmanager afdeling Facility Management.

“Naast kwaliteit en duurzaamheid als criteria, was ook de prijs een doorslaggevend aspect. Het is ons wat waard dat we door de keuze voor BlackSatino een uitgesproken keuze maken voor duurzaam heid. Zonder daarvoor af te wijken van ons budget.
De verhuizing naar het nieuw pand was het ideale moment om nieuwe eisen te stellen aan een duurzame bedrijfsvoering. En dat zie je terug in het gebouw; zo maken we onder andere gebruik van een warmte-koudeopslag en zijn er in de nieuwbouw veel duurzame materialen gebruikt. Het is logisch dat we deze lijn in de toiletinrichtinghebben doorgetrokken met het Cradle to Cradle toilethygiëneconcept van BlackSatino.

Communiceren over duurzaamheid

De implementatie is uitstekend verlopen. In specifieke communicatiemomenten vertellen we medewerkers en klanten over de duurzame stappen die we hebben gezet en welk effect dit heeft op onze bedrijfsdoelstellingen.”

Koen Franken, contractmanager afdeling Facility Management.

"Ological toilethygiëne adviseerde BlackSatino in de aanbesteding, omdat de milieuprestaties en keurmerken gecombineerd met de stijlvolle dispenserlijn qua uitstraling de beste match waren met onze voorwaarden en eisen.
Een concept dat perfect past in onze duurzaamheidsgedachte."
Brian Jansen
Account Manager | Sustainability | Circular toilethygiene
"Deze inschrijving was de beste match met onze voorwaarden en eisen."
Koen Franken
Contractmanager Facility Management, Tennet
"Op de eerste plaats waren de milieuprestaties van BlackSatino doorslaggevend!"
Natasja Mariman
Programmadirecteur renovatie, Admiraal de Ruyter ziekenhuis