pattern patroon2

Circulaire dispensers

De hygiënedispensers van BlackSatino zijn opgenomen in een circulair concept.

Circulaire dispensers

Voor de productie van BlackSatino dispensers worden stromen gerecycled kunststof granulaat gebruikt als grondstof. Zo zorgen we ervoor dat we waardevolle grondstoffen borgen en in een technologische kringloop blijven hergebruiken voor mooie, duurzame producten met toegevoegde waarde.

Ter illustratie: de hygiënedispensers in jouw organisatie kunnen na hun levensduur als grondstof worden ingezameld. WEPA Professional draagt zorg voor verantwoorde recycling door jouw oude dispensers te demonteren, separaat af te voeren en in te leveren bij een gespecialiseerd depot. In dit depot wordt het ABS kunststof vermalen tot een kunststof granulaat, dat wordt ingezet als grondstof voor nieuwe producten.

Witte washroom schuin close up hapadispenser-crop
BlackSatino hand towel dispenser - 332770

Nu ook in wit recycled kunststof!

Met de introductie van de BlackSatino witte dispenserrange laten we zien dat we op een reis zijn van duurzame groei. Tien jaar geleden was het nog niet mogelijk om met reststromen van kunststof een mooie, egaalwitte kwaliteit grondstof te genereren voor de productie van hygiënedispensers. Nu kan dat wel!

De hygiënedispensers van BlackSatino in recycled wit worden volgens dezelfde productiemethodes geproduceerd als de zwarte varianten op basis van het Cradle to Cradle principe en CO2-neutraal.

Lees meer in de introductieflyer:

Nieuw: BlackSatino dispensers in wit

Ontdek hier welke dispensers beschikbaar zijn in wit recycled kunststof.

Laatste blogs

whitepaper

Van circulaire ambitie naar facilitair beleid

Van circulaire ambitie naar facilitair beleid

Van circulaire ambitie naar facilitair beleid

Facility managers hebben een belangrijke rol in het sluiten van kringlopen en het realiseren van de circulaire ambities van een organisatie. Maar hoe zorg jij ervoor dat het facilitaire beleid daadwerkelijk bijdraagt aan de circulaire ambities?

Download het whitepaper en breng de circulaire ambitie van jouw organisatie naar de praktijk.
Download